بسیاری از مشاغل به ارتباطات بیسیمی متکی هستند، هم برای کارایی بهتر و هم برای ایمنی نیروی کار. بنابراین عمر باتری بسیار مهم است. بدترین چیزی که شما می توانید تصور کنید این است که کارگران هنگام انجام عملیاتی مهم ارتباط خود را از دست دهند. به منظور تضمین این ارتباط ، درک چرخه های انتقال، انواع باتری و نحوه مراقبت از باتری ها می تواند به شما کمک کند. بیایید باهم نگاهی دقیق تر به عمر باتری داشته باشیم.
در صنعت ارتباطات رادیویی ، ما در مورد بیسیم ها در چرخه مشخص صحبت می کنیم. این فرض زمان چرخه 5-5-90٪ نام دارد. این اساساً بدان معنی است که هنگام استفاده از بیسیم ، 5٪ از وقت شما صرف انتقال ، 5٪ دریافت و 90٪ در حالت آماده به کار (استندبای) می شود. وقتی از تلفن همراه استفاده می کنید و کسی با شما تماس می گیرد ، همیشه در حال صحبت و گوش دادن هستید ، در حالی که با بیسیم ، در برخی موارد ممکن است فقط یکی از این کارها را انجام دهید.
برای مثال ، ممکن است لازم باشد که به دستورالعمل هایی که توسط مدیر تیم داده می شود گوش دهید اما نیازی به پاسخگویی یا پاسخ دادن به این دستورالعمل ها نیست. یا ممکن است شما فقط در بعضی مواقع خاص که نیاز است تیم خود را از مسئله ای آگاه کنید در بیسیم صحبت کنید بدون اینکه نیازی به پاسخ از سمت تیم باشد.
با استفاده از این سیستم در بیسیم ، نه همیشه مکالمه و گوش دادن همزمان ، باتری را ذخیره می کنید. سازندگان تلفن همراه برای رقابت با بیسیم ها در هنگام مصرف باتری ، تلاش می کنند. اگر استفاده یک کاربر از چرخه 5-5-90 خود فراتر رود، ممکن است بیسیم با باتری با ظرفیت بالاتر مورد نیاز باشد. تلفن های همراه فقط دو حالت در حالت مکالمه یا آماده به کار دارند (یا در حال استفاده اند یا در حال استفاده نیستند). با این حال ، بیسیم ها دارای سه حالت هستند ، در حال انتقال ، دریافت تماس یا آماده به کار در حالت استفاده (استندبای) قرار دارند.
به طور متوسط اکثر باتری های بیسیمی بسته به کیفیت باتری و نحوه استفاده از بیسیم خود در حدود 18 الی 24 ماه دوام می آورند. باتری های قابل شارژ را بارها و بارها شارژ کرده و از آن استفاده می کنید.
اگر تعجب می کنید که مدت شارژ باتری ها تا شارژ مجدد آن ها چقدر طول می کشد ، این بستگی به میزان استفاده از بیسیم و نوع بیسیم شما دارد. با این حال ، یک بیسیم معمولی با استفاده معمولی حدود یک روز دوام می اورد.
بیشتر بیسیم ها در صورت استفاده متوسط ، به راحتی در یک شیفت کاری هشت ساعته دوام می آورند. اگر به ماندگاری بیشتر باتری بیسیم خود نیاز دارید، اگر باید اضافه کاری داشته باشید، باید اندازه ها و انواع مختلف باتری ها را در نظر بگیرید.
اکثر مشاغلی که در ساعات کاری عادی کار می کنند، بدون هیچ مشکلی قادر به استفاده از بیسیم های استاندارد و عادی هستند. با این حال ، اگر کارکنان شما شیفت های طولانی تری دارند ، ممکن است بخواهید بیسیم های پیشرفته تری با ظرفیت باتری بالاتر را در نظر بگیرید.
در گذشته ، باتری بیسیم ها تنها با استفاده از باتری های بزرگتر یا فن آوری های کم مصرف می توانست افزایش یابد. DMR اکنون با استفاده از دو فن آوری TDMA (تقسیم زمان دسترسی چندگانه) عمر باتری را افزایش داده است.
بیسیم های DMR در یکی از دو بازه زمانی موجود یا نیمی از زمان انتقال آنالوگ معمولی انتقال می دهند. این به آن ها امکان می دهد تا 40٪ بیشتر از معادل آنالوگ را با یک بار شارژ ، عمر باتری را تحویل دهند.
فناوری باتری یون لیتیوم زمان صحبت بیشتری به ازای هر بار شارژ ارائه می کند. این به شما اجازه می دهد تا حداکثر 14 ساعت به طور مداوم بیسیم را مورد استفاده قرار دهید.
برای کشف اینکه چگونه باتری های لیتیوم یونی به بهبود عمر باتری در تاریخچه باتری ها کمک کردند ، مطالعه موردی اخیر محققان را مطالعه کنید.
روش های زیادی وجود دارند که به شما کمک می کنند تا باتری های شما دوام بیشتری داشته باشد. به عنوان مثال ، استفاده از بیسیم خود برای برقراری ارتباط تنها در مواقع ضروری و نگهداری باتری های خود در یک مکان خنک و خشک از راه هایی هستند که باتری شما عمر بیشتری داشته باشد. اگر باتری های خود را در یک محیط بسیار گرم یا بسیار سرد قرار دهید ، می تواند باعث کاهش قابل توجه عمر باتری ها شود. شارژ بیش از حد بیسیم نیز می تواند باعث کاهش عمر باتری شود.
اگر در مورد عمر باتری یا سایر مشخصات بیسیم سؤالی دارید ، چرا با یکی از کارشناسان مجرب ما صحبت نمی کنید؟ ما می توانیم به شما کمک کنیم بهترین راه حل در رابطه با بیسیم را برای کسب و کار خود پیدا کنید.
تلفن: ۶۶۴۳۳۳۸۹ – ۶۶۴۳۵۷۷۳
موبایل: ۰۹۱۲۹۷۲۲۷۶۶ – ۰۹۱۲۱۱۷۳۳۷۲